G3258 OC ayarları ne olmalı?

Makaleler
1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda ki ayarları yaptım. Core voltage 1.345 4.3GHz.
HD Graphics ile High ayarlarda Skyrim oynamaya çalışıyorum. G3258'de en iyi oyun performansını hangi OC ayarları ile yakalayabilirim?
Sistemim,
Rush fordo RCA502.
Aerocool VX Plus 500W.
Seagate Barracuda 120 (250GB)
ASUS H81m D (2.0)
Intel G3258.
Snowman M200.
Kingston kvr1333d3n9/4g 4 GB 1333 MHz (2. RAM eklenecek)
Be Quiet BL081 Pure wings 2 veya Corsair AF120 (eklenecek)
İşletim sistemi UEFI Windows 10 Home 64 Bit ve BIOS'da güncel.

Dosya Ekleri

• İşlemci versiyon.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Ne kadar OC yaparsanız yapın işlemciye yapmış olacaksınız Intel HD Graphics'e değil oyun performansını Intel HD belirliyor onla da verim alamazsınız zaten tek çare değiştirmek.

Ne kadar OC yaparsanız yapın işlemciye yapmış olacaksınız Intel HD Graphics'e değil oyun performansını Intel HD belirliyor onla da verim alamazsınız zaten tek çare değiştirmek.
Zaten yeni değiştirdi G3258'e geçti.

Eski ekran kartın duruyorsa takıp bir de OC yapıp takmayıp performanslarını kıyaslar mısın?

Bu işlemciyi hafife alıyorsunuz. Eski oyunlarda OC ile oldukça iyi sonuçlar doğuruyor.
Zaten yeni değiştirdi G3258'e geçti.

Eski ekran kartın duruyorsa takıp bir de OC yapıp takmayıp performanslarını kıyaslar mısın?
Full OC ile R7 240-250 oluyor bazı oyunlarda. Ekran kartımı satmadım statik poşette duruyor. Müsait bir zamanda yaparım.

Bu işlemciyi hafife alıyorsunuz. Eski oyunlarda OC ile oldukça iyi sonuçlar doğuruyor.

Full OC ile R7 240-250 oluyor bazı oyunlarda. Ekran kartımı satmadım statik poşette duruyor. Müsait bir zamanda yaparım.

İşlemciyi hafife almıyorum sadece oyun performansını belirleyen ana faktör ekran kartı işlemci değil i9 da taksan muazzam bir performans almazsın ekran kartı olmadan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat rehberinde ki bu ayarları yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…