G3258 Onboard ekran kartı

oyuncu12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şuan ekran kartı alacak bütçem olmadıgı için elimde bulunan ekran kartlarından hangisini kullanmalıyım? Youtube' da g3258 işlemci gta5'i en kötü ayarlada oynattıgnı gördüm.

Benim elimde bulunan ekran kartları:
Amd radeon hd 2600 pro
AMD radeon hd 5570
g3258 onboard ekran kartı

Bunların arasında en iyi perfomansı hangi kart verir gta5 de özellikle videodeki gibi oynasam yeterlidir.
İşlemci overclocklu 4.5 GHz'dir.

Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence işlemciyi riske atmayın. Yeni bir ekran kartı alana kadar HD 5570 ile oynayın. Ekran kartını da çok zorlamayın olabildiğin en düşük ayarlarda oynayabilirsiniz büyük ihtimal.

İşlemciyi nasıl bir riske atmaktan bahsediyorsunuz pek anlamadımda orasını sıcaklık konusundan ise 11 saat prime 95 testinde en fazla 51 derece gördüm üstelik stok sogutucusu. Hd 5570 ile nasıl bir grafik alabilirim video' daki gibi oynayış saglarmı bana ?
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim asıl sorum bu gta5 i işlemci' ye tümleşik grafiktemi oynıyım yoksa hd5570' demi hangisi daha çok perfomans verir?

Teşekkürler yorumun için başka arkadaşların' da yorumunu alabilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…