Franklin Clinton Megapat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #1 Merhaba arkadaşlar; İntel pentium G3258'e overclock yapacağım ama Asus'un önerdiği seçeneği kullanacağım. Sizce stok soğutucu yeterli midir? Değerli cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2015
Merhaba arkadaşlar; İntel pentium G3258'e overclock yapacağım ama Asus'un önerdiği seçeneği kullanacağım. Sizce stok soğutucu yeterli midir? Değerli cevaplarınızı bekliyorum.
_Zafer Alparslan_ Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2015 #2 Franklin Clinton dedi: Merhaba arkadaşlar; İntel pentium G3258'e overclock yapacağım ama Asus'un önerdiği seçeneği kullanacağım. Sizce stok soğutucu yeterli midir? Değerli cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Overclock yapmasanız bile stok soğutucu tavsiye etmem. Asus'un önerdiği seçeneği kullanacağım demişsiniz. Yine de Cooler Mastet Hyper 212 öneriyorum. Tabii bütçeniz varsa. Daha düşük fiyata soğutucular da var.
Franklin Clinton dedi: Merhaba arkadaşlar; İntel pentium G3258'e overclock yapacağım ama Asus'un önerdiği seçeneği kullanacağım. Sizce stok soğutucu yeterli midir? Değerli cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Overclock yapmasanız bile stok soğutucu tavsiye etmem. Asus'un önerdiği seçeneği kullanacağım demişsiniz. Yine de Cooler Mastet Hyper 212 öneriyorum. Tabii bütçeniz varsa. Daha düşük fiyata soğutucular da var.
Zeki Mürmeyen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.134 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #3 Belli bir seviyeye kadar evet. Ama paran olduğunda 50 liralık bir soğutucu alırsan hem daha performanslı olur, hem de daha sessiz çalışır.
Belli bir seviyeye kadar evet. Ama paran olduğunda 50 liralık bir soğutucu alırsan hem daha performanslı olur, hem de daha sessiz çalışır.