G3258 Overclock ile sıcaklığın yük altında 55 derece olması normal mi?

ege419

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Evet, öncelikle bana daha önce sorun çıkaran işlemciyi sonunda overclock edebildim. MSI B85M Gaming anakart kullanıyorum. İşlemcinin ilk aldığımdaki performansı fena değildi. Ancak daha yüksek performans istediğim için işlemci hızını 3.2 GHz'den, 4Ghz'ye çıkardım. İşlemci boştayken, internette dolaşırken falan 35-45 derece arası bir sıcaklığı oluyor. Ancak oyuna girdiğimde (örneğin GTA 5) 50-55 dereceye çıkıyor ve fanlar coşuyor. Sizce bu sıcaklık normal midir onu sormak istiyorum. Bu daha 2. overclock deneyimim pek bir bilgim yok Not: İşlemci voltajı aynı zamanda 1.3v.

Ayrıca bugün Arma 3 oynarken 66 derceye kadar çıktı işlemciye birşey olur diye kapattım oyunu.

Olmaz. 80 90 Derecelere çıkınca sıkıntı olur.

Gayet iyi değerler. Ben 4.5'te kullanıyorum 65 derece oyunda yük altındayken. Yalnız voltaj biraz fazla senin işlemcinin. Voltajı düşürmeni tavsiye ederim veya hızı arttırın voltaja ellemeden ben 1.300'de kullanıyorum.

Fanın markasını öğrenebilir miyim? Bide kaç W güç kaynağı kullanıyorsunuz? Değerleriniz çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…