PUBG oyununa gelen güncellemeden sonra oyun biraz kasmaya başladı. Overclock yaparsam bu sorunun ortadan kalkacağını söylediler. Çok fazla bir bilgim yok bu konuda hangi ayarlarda yapmalıyım bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?
Bu tarz çarpan kilidi açık olmayan işlemcilerde çok kaliteli bir soğutucu yoksa hız aşırtma önermiyoruz. Çok ciddi sıcaklık değerlerini görebilirsiniz.
Aslında çok fazla bir hız artışı düşünmüyorum sadece birazcık performansı artsın istiyorum internette 4.5 ghz kadar çıkaranlar olmuş ben sadece maksimum 4 ghz olsa iyi olur diye düşünmüştüm.
Aslında çok fazla bir hız artışı düşünmüyorum sadece birazcık performansı artsın istiyorum internette 4.5 ghz kadar çıkaranlar olmuş ben sadece maksimum 4 ghz olsa iyi olur diye düşünmüştüm.
Bu tarz çarpan kilidi açık olmayan işlemcilerde çok kaliteli bir soğutucu yoksa hız aşırtma önermiyoruz. Çok ciddi sıcaklık değerlerini görebilirsiniz.
Öncelikle Pentium G3258, Intel'in Pentium serisinin 20. yılına özel çıkarttığı K ibaresiz çarpan kilidi açık bir işlemcisidir... H81 çipsetinde de OC yapılabilir... Sadece stok fanla yapılmasını önermiyorum... OC yapmak iyi bir soğutucu almanızı öneriyorum... Ayrıca bkz: