G3258 Overclock

teknoard78

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2015
Mesajlar
15
Makaleler
1
Merhabalar.Ben technopat'in uygun fiyatlı sistem toplama rehberindeki bilgisayarı toplamayı düşünüyordum .Fakat çevreden bazı kişiler g3258'e overclock yapılırsa bilgisayarın cabuk isinacagini ve anakartin yapacağını söylediler acaba gerçekten doğru mudur? Yardim ederseniz sevinirim.
 
Gereken soğutma bulunduğu sürece hiç bir sıkıntı olmayacaktır. İ3 4160 da alınabilir OC yapmak istemiyor veya OC yapmaktan çekiniyorsanız.
 
Böyle bir şey mümkün değil. Ama siz işlemciyi iyi soğutursanız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi stok soğutucuyla kullanırsan olacak şeyler. Güzel bir soğutucu alırsan sıkıntı olmaz.
 
Bana illada sıvı soğutma takmalisin yoksa yanar dediler.Ben @Recep Baltaş ve ali gungor'un topladığı uygun fiyatlı sistem toplama rehberinde ki sogutucuyu kullansam olur mu?
 
Sana onu diyeni getirsene buraya. Vallahi meydan dayağı çekmek lazım ona bu dediğinden sonra. Basit bir G3258'e ne "Sıvı Soğutması" Allah'ını seviyorsan. Rehberdeki soğutucuyu kullanabilirsiniz tabiki de. Fazlasıyla yeter. Size de tavsiyem, size bunları söyleyen kişi ile konuşmayın bu konuları daha.
 
G3258 çok ısınan bir işlemci değil. OC yapılı halde stok fanla 59 dereceyi geçmedi. Basit bir soğutma 60-70 liralık birşey işinizi görür.
 
Teşekkürler bende şaşırmıştım zaten @Recep Baltaş ve ali güngör bu konularda daha bilgili diye sistemi toplamaya karar vermiştim. Ama bilgisayarcı bana boyle söyleyince forumda konu acayim dedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…