Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum fakat çok fazla bütçem yok. Elime para geçtikçe alacağım parçaları. Benim sorum GTX 750 Ti ve G3258(Soğutucusuz) tabanlı bir sistem bana uzun süreli oyun oynatır mı ? Şimdiden teşekkürler.
Genellikle online türü oyunlar oynıyacağım.. League of Legends , Counter Strike : Global
Offensive , GTA 5 , H1Z1 gibi oyunlar.. Bazen single oyunlarda oynıyacağım yani bu oyunlar için yeterli olur mu ?
O oyunlar için yeterli olabilmesi için iyi bir oc yapılması gerekiyor, iyi bir soğutucuda almak zorunda kalacak. En iyi seçim bütçe arttıramıyor'san 4160-4170 olur.
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum fakat çok fazla bütçem yok. Elime para geçtikçe alacağım parçaları. Benim sorum GTX 750 Ti ve G3258(Soğutucusuz) tabanlı bir sistem bana uzun süreli oyun oynatır mı ? Şimdiden teşekkürler.
G3258 geçen sene alınası bir işlemci idi. Ancak artık Dx12 ile beraber çok çekirdekli oyun devrine giriyoruz. Daha bu yıl bile Far Cry 4, Fifa 15 gibi oyunlarda 4 çekirdek şartı istenirken, bu dakikadan sonra i5 4460 dan aşağı sistem alınmamalı. Bütçe yetmezse bir ihtimal i3 4170 de alınabilir.