G3258 oyun performansı nasıldır?

Aşırı derece overclock yapmazsanız sizi uzun süre idare eder diye düşünüyorum.

Overclock falan yapmıyacağım sadece bana lol ve cs go oynatsın yeter.. Ve beni uzun süre idare etsin.. Sizce bunları yapabilir mi ?

İşlemciye OC yaparsan istediğin oyunları oynayabilirsin.

Overclock yapmayacaksan başka uygun işlemcilere yönel derim hemde uzun süre idare edersin . Mesela APU sistemlere yönel technopat'ta adım adım gösteriliyor

Dostum ben yaklaşık 5-6 ay kadar G3258 kullamdım, suanda i5 4460 var neyse. GTA 5 oncelikle oynayamazsin, oynarsin ancak 10-15 DK oynadıktan sonra yollar binalar vb. Kayboluyor. Islemci stok fan ile cok isiniyor. Haa ben sadece LoL ,Cs:GO tarzı oyunlar oynuyorum dersen yaklasik 100-150 Fps alirsin.

Soğutucuya vereceğim parayla biraz daha para ekler i3-4160 alırım. Daha mantıklı değil mi ?

Soğutucuya vereceğim parayla biraz daha para ekler i3-4160 alırım. Daha mantıklı değil mi ?
Ikinci el G3258 bulsaniz daha iyi olur. Ortalama fiyatlari 130-170 lira. Neden diye sorarsaniz, i3 4160 almak ileride islemcinizi update etmeniz lazim yetmeye bilir. Her iki islemcide 2 cekirdek Sonuc olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…