Merhaba Arkadaşlar!
Ben uygun fiyatlı sistem topladım. Ve sistemime yeni kasa veya güç kaynağı yerine eski kasamı kullanmak istiyorum. O da 300W.
Sistemim böyle;
Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci
Yüksek ihtimalle yetecektir. Fakat 12V değerinden verdiği değerleri söylersen kesin bir şey söyleyebilirim. Çünkü yüksek ihtimalle güç kaynağın eski. Bu yüzden söylediği değerleri vermiyor olabilir. Yanlış bilgilendirmek istemem.
Yüksek ihtimalle yetecektir. Fakat 12V değerinden verdiği değerleri söylersen kesin bir şey söyleyebilirim. Çünkü yüksek ihtimalle güç kaynağın eski. Bu yüzden söylediği değerleri vermiyor olabilir. Yanlış bilgilendirmek istemem.
Öncelikle 30W değil 83W. İşlemcinin 53W, ekran kartının 30W TDP değeri var. Ayrıca G3258 işlemcisi ve soğutucusu olduğundan O.C yapacağını varsayarak sordum. Son olarak zaten yeteceğini belirttim. Sadece net bir şey söylemek istedim. Sonra benim yüzümden gelip, size güvendim bilgisayar çalışmıyor, kapanıyor diye konu açmasın diye.