G3258 + R9 280 + H81M-D Sistemde Son Çıkan Oyunlar Oynanır Mı?

gezer3082

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Kasa ve HDD göremedim. Ayrıca PSU olarak Cooler Master RS600B alın. İşlemci olarak da i3 4150 alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ve HDD göremedim. Ayrıca PSU olarak Cooler Master RS 600 B alın. İşlemci olarak da i3 4150 alın.
Merhaba. Sistemin parçaları bende, bilgisayarı topladım.
O işlemci o ekran kartını kaldırmaz maalesef.
Şuanlık idarelik kullanıyorum. Para yetmedi ama ileri de i5 4460 alacağım.

İleri de işlemciyi değiştirmeye bakın. Ayrıca keşke sorsaydınız. R9 285 almalıydınız ve en önemlisi o sistemi o PSU kaldırmaz. Donanıma zarar verir o PSU!

Hayır malesef oynayamassın ama ortanın üstünde oynayabilirsin, nereden bildiğime gelince, sırf denemek için senin işlemcine benzer işlemciyle GTX 680 ile denemeler yapmıştım, Full ayarlar dışında sorunsuz oynayabilmiştim. Senin seçtiğin ekran kartı zor oyunları zaten full ayarlarda oynatmaz. Arkadaşım denedi memnun kalmadı, diyelim ki çok güçlü bir ekran kartı aldın. Bu defada benim yaşadığım sorunu yaşarsın. O sorunda full ayarlarda yüksek FPS almama rağmen oyunda takılmalar oluyordu. İşlemci ekran kartının hesaplama gücüne yetişemiyordu. Önerim ise kartı biraz daha güçlü, mümkünse OC'li ve işlemciyi de en az 4 çekirdek almanız yönündedir.

İlerde işlemciyi değiştirmeye bakın. Ayrıca keşke sorsaydınız. R9 285 almalıydınız ve en önelisi o sistemi o PSU kaldırmaz. Donanıma zarar verir o PSU!
Nasıl zarar verir? 675 Watt tek 12V kanalından veriyor. Bence yeterli.

Teşekkürler. İleri de işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum. i5 4460 alabilirim.

Bence PSU da yeterli gelecektir , dediğim gibi full ayarlar da oynamayı beklemeyin ama ben GTX 680 ve İntel pentium G3220 ile Craysis bile oynamiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…