K kombaba1 Hectopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar selam öncelikle herkese. Bilgisayarımın özellikleri: Ekran kartım da intel 1668 mb. CS:GO açar mı? Kaç fps alırım yüksekte düşükte? Bilgisi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2015
Arkadaşlar selam öncelikle herkese. Bilgisayarımın özellikleri: Ekran kartım da intel 1668 mb. CS:GO açar mı? Kaç fps alırım yüksekte düşükte? Bilgisi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim.
yakupcayan Kilopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 399 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #2 kombaba1 dedi: Arkadaşlar selam öncelikle herkese. Bilgisayarımın özellikleri: Eki Görüntüle 114334 Ekran kartım da intel 1668 mb. CS:GO açar mı? Kaç fps alırım yüksekte düşükte? Bilgisi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen açar, ayar konusunda bir tahminim yok. Ayrıca 32 bit yerine 64 bit sistem kurmanız daha faydalı olacaktır.
kombaba1 dedi: Arkadaşlar selam öncelikle herkese. Bilgisayarımın özellikleri: Eki Görüntüle 114334 Ekran kartım da intel 1668 mb. CS:GO açar mı? Kaç fps alırım yüksekte düşükte? Bilgisi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen açar, ayar konusunda bir tahminim yok. Ayrıca 32 bit yerine 64 bit sistem kurmanız daha faydalı olacaktır.