40-50 FPS alıp da kasma olayı nasıl oluyor ? Olabileceklerden biri soğutmada sıkıntı çıkabilir diyeceğim ama 40-50 diyorsun. Kasma dediğimiz 30'un altında başlamıyor mu ? Tam anlayamadım kusura bakma. Dediğin LAG da olabilir...
EDIT: İşlemcinin çift çekirdekleri olmasının da payı var tabi. Oyun için en az dört çekirdekli işlemci gerektiği için (iyi bir performans için) bu yönde tercih etseydiniz keşke.
Gta 5 işlemciye aşırı yüklenen bir oyun. Technopat G3258 ile Gta 5 testi yaparken yer yer takılmalar yaşadılar. Videoyu sonuna kadar izlerseniz ayarları düzenliyorlar takılma problemi kalmıyor. Takılmadan kastınız FPS dropları değilse tabi.
Teşekkürler cevaplarınız için sanırım işletim sisteminin de rolü büyük. Windows 7 vardı kastığı zamanda şuan windows 10 var ve sıfır kasma. Windows 10 daha stabil çalışıyor.
İşlemciyi overclock edin ben yaptım ve çok faydasını gördüm stok fanda en azından ASUS kendi sunduğu overclock seçeneği var 3.8 civarına çıkartıyor. Bir de fan bulmam lazım uygun sistem toplama videosundaki gibi bir overclock seviyesine çıkartacağım.