G3258 sistem ile R7 240 kullanma mıyım?

Lorela

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2014
Mesajlar
210
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhaba,

Elimde 2008 senesinden bu yana kullandığım bir Casper var pc yi 7/24 bugüne kadar en fazla 1 veya 2 gün pasif hale getirdim yani kullanmadım. Sürekli aktif haldeydi ve sürekli oyun oynadım :)
Arkadaşlar yeni çıkan programlar, oyunlar , işlemler vs. uzayıp gidiyor ee tabii hayliyle sisteminde sağlam olması gerekiyor. Bende 4 gb ram vardı 1 tanesini bozdum su an 2 gb tek ram ve amd r7 240 ekran kartı kullanıyorum
pc yi aldığımda ATI Readon 4450 HD Series' ile gelmişti bana. 2.66 Ghz 4 çekirdek intel core 2 Quad cpu' işlemci var (Overclock yapmadım).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Recep abi çok çok güzel anlatmış her ayrıntısına kadar her konuyu açmış bize acayip özendim :) ve yeni bir pc toplamanın zamanı geldiğini düşünüyorum fazla bütçem yok fakat şöyle bir şey takıldı aklıma videoda gösterenlerin aynısını ekran kartını onun yerine AMD R7 240 taksam acaba ne olur ? Çünkü AMD R7 240 kartını yeni aldım ve şimdilik tekrar ekran kartı almayı düşünmüyorum.
Biraz yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkurler. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer o sistem r7 240'a uyuyor ise bir süre böyle idare edeceğiz sonra sağlam bir ekran kartı alacağım artık :) almışken iyisini alalım. Teşekkurler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı