G3258 sistem kapanma sorunu

116816

Kilopat
Merhabalar arkadaşlar 8 aylık sistemim bazı sorunlarla karşılaştı. Bu sorunla ilk karşılaştığımda Witcher 3 oynuyordum ansızın bilgisayar reset attı CPU ısısından kaynaklanıyor diye Hyper T4 ve termal macun aldım. Ama sorunum çözülmedi hatta daha çok kapanmaya başladı. Bir video izler iken masaüstünde bir şeyler yapar iken kapanıyordu. Dün ise bir şey fark ettim, elektrikli süpürgeyi çalıştırınca PC reset attı sorunumu PSU'ya yönelttim. Isılar gayet stabil. Lütfen yardım edin.

Sistemim;
  • G3258 4.3 (OC kaldırdım yine kapanıyor)
  • MSI H81M Pro-VD
  • GTX 960 2 GB
  • 6 GB RAM
  • 1 TB HDD
  • 350 GB HDD
  • Corsair VS550

Elektirikle ilgisi varsa UPS alın.

Sorun galiba elektrik düşmesi. Benim oturdugum semtde de bu sorun vardı düzeldi. Ama düzelmeden önce kombi regülatörü almıştım 100 tl bişey. Onu alın pc rahatça çalışır. Aynı işlemciyi kullanıyorum stok soğutucu ile 4.3 de. Gta 5 i falan saatlerce oynuyorum 57 dereceyi geçmedi. Sizin sorunda elektirikten , parça bile yanabilir benim başıma geldi. Regülatörü alın rahat ediceksiniz büyük ihtimalle. Ha bi de UPS önermem. Tunçmatik diye 650 watt almıştım ben bi ayda kendi kendine yandı bi işime yaramadı durmadan ötüyodu, param gitti. Şişli de pc çarşısına gitip 10 tl ye sattım. Ama regülatör le pc hiç kapanmadı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…