G3258 Sistemde GTX 750 Ti ve R9 270 Seçimi

Açıkcası aklımda ilk olarak işlemci, anakart, ramlar, harddisk, işlemci sogutucusu, güç kaynagı, ekran kartı, kasa, ve son olarak ssd düşünüyorum sisteme o bakımdan aklımda soru kalmaması için soruyorum. Herşeyi sırası ile alcagım yavaş yavaş toplıyacagım 17 yaşında ögrenciyiz nede olsa.

İleride işlemciyide degiştirecegim için şimdiden güç kaynagını yeniliyip ekran kartını r9 alacagım.

Aynı işlemciyi kullanıyorum. Bende işlemciyi ilerde değiştiririm diye aldım ama inanki gerek kalmıyor. Darboğaz oluşmuyor. Sistemin ne kadar kaliteliyse o kadar performans vriyor. İşte kanıtı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O videoyu izleyince bu sistemi toplamak daha cazip geldi. Heveslendim tek sıkıntım monitörümüm 1440x900 çözünürlük maksimüm olması darbogaz olayına girmez inşallah.

Hayır darboğaz yapmaz.Zaten DirectX 12 çıkacak.Böylece işlemcinin yükü hafifleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…