G3258 Sistemde R7 265 vs GTX 750 Ti Seçimi

Dureyh

Megapat
Merhabalar arkadaşlar, Haziran ayının başı gibi ekran kartı almak istiyorum fakat ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Bu iki ekran kartı arasındaki fark nedir ve hangisini tercih etmem gerekir ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim;
  • H81M-Plus Anakart
  • G3258 İşlemci
  • 8 Gb Hi-Level 1600 mhz Ram
  • Tx3 Evo İşlemci Soğutucu
  • 500 Watt Aerocool Psu

R7 265 daha performanslı bir karttır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar arkadaşlar, Haziran ayının başı gibi ekran kartı almak istiyorum fakat ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Bu iki ekran kartı arasındaki fark nedir ve hangisini tercih etmem gerekir ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim;
  • H81M-Plus Anakart
  • G3258 İşlemci
  • 8 Gb Hi-Level 1600 mhz Ram
  • Tx3 Evo İşlemci Soğutucu
  • 500 Watt Aerocool Psu

RAM'leri 2x4 alın. Dual Channel olarak, daha performanslı çalışırlar. R7 265 daha iyi bir seçim olacaktır.

PSU iki grafik kartı için de yeterli. Fakat R7 265 daha güçlü bir kart. R7 250 tek kart slotuna sığıyor. R7 265 'te sığıyorsa crossfire yapma imkanın da olabilir ileride. Bunu bir araştır derim... Güzel bir kart nitekim.

R7 265 daha perfonmaslı eğer bütçen elverirse R9 270 alabilirsin Sinerji sitesinden.

Muhtemelen sistemi aldınız. Sisteminizde olan soğutucuyu almayı planlıyorum. İşlemci soğutucu gayet iyi kafama yatmak üzere soğutması nasıl ?
Tx3 evo kullanıyorum g3258 4.5 ghz de 1.4 v veriyorum yük altında 38 dereceyi geçmedi tavsiye ederim kendi adima

R7 265, 750 Ti'a göre daha performanslı bir kart. Sistemin gayet güzel olmuş ama R7 265 ile R9 270 arasında çok fiyat farkı yok alabiliyorsan R9 270 al derim.

R7 265 daha performanslı bir karttır fakat Teknoloji bakımından 750Ti tercih etmeni öneririm. Aradaki FPS farkı sana birşey kazandırmayacak. 750Ti tercih etmek ise Shadowplay, Maxwell(Düşük Güç Tüketimi) gibi teknolojilerden faydalanmanı sağlayacak.

R7 265, 750 Ti'a göre daha performanslı bir kart. Sistemin gayet güzel olmuş ama R7 265 ile R9 270 arasında çok fiyat farkı yok alabiliyorsan R9 270 al derim.

İmkanlarım dahilinde R9 270 almak. Öneriniz için teşekkür ederim.

R7 265 daha perfonmaslı eğer bütçen elverirse R9 270 alabilirsin Sinerji sitesinden.

Muhtemelen sistemi aldınız. Sisteminizde olan soğutucuyu almayı planlıyorum. İşlemci soğutucu gayet iyi kafama yatmak üzere soğutması nasıl ?

Soğutucu gerçekten iyi bir performans veriyor. Arkadaşında bahsettiği gibi 1.4 V ile 4.5 Ghz'e overclock ettim işlemciyi. Stoklarda T2 Mini bulamayınca bu soğutucuyu aldım. Kesinlikle F/P ürünü diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı