G3258 Sisteme Overclock

RoNi14

Hectopat
Daha fazla  
pc.png
Bu özellikte bir bilgisayar topladım.Overclock la 4.4 ghz hıza voltajı 1.4 volt yaptım.Crysis 3 oyunu yarım saat oynadıktan sonra dxgi_error_device_removed hatası alıyorum.Bir kaç yere baktığımda voltu arttır tarzı şeyler yazıyor, ama ben voltajı daha fazla yükseltmek istemiyorum.Bütün driverlar güncel buna nasıl bi çözüm bulabilirim, yardımlarınızı bekliyorum.

Link State Power Management' ı off yapın yazıyor gönderdiğiniz linkte, fakat ben bunu bulamadım türkçesi nedir acaba bunun bilgisi olan varmı ?

Teşekkürler yaptım şimdi biraz oynayayım hata verirse geri dönüş yaparım. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Eki Görüntüle 55522 Bu özellikte bir bilgisayar topladım.Overclock la 4.4 ghz hıza voltajı 1.4 volt yaptım.Crysis 3 oyunu yarım saat oynadıktan sonra dxgi_error_device_removed hatası alıyorum.Bir kaç yere baktığımda voltu arttır tarzı şeyler yazıyor, ama ben voltajı daha fazla yükseltmek istemiyorum.Bütün driverlar güncel buna nasıl bi çözüm bulabilirim, yardımlarınızı bekliyorum.
Sistemi prime95 ile yaklaşık 1 saat kadar test ettinizmi ? Bu sorunu çözmek için overclock ayarlarını geri alın overclock yapılmamış g3258 ile oynayın eğer bir hata almazsanız sorun overclock ile ilgili olabilir. Eğer overclock ile ilgiliyse değerleri stabiliteyi yakalayacak şekilde ayarlamalısınız.

Prime95 ile yaklaşık 4 saat test ettim bi sorun olmadı. İşlemci ısısıda 45 dereceyi geçmedi.Bağlantı durumu güç yönetimini kapadım şu an bi sorun yok gibi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı