G3258 Sisteme Tavsiye

YiğitAli

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar herkese iyi forumlar. Yeni ana kart ve işlemci alacağım. Ssd de almak istiyorum fakat Ssd 340 TL 850 Evo. İstediğim işlemci G3258. Ana kart ise Msi B85 Gaming. Ssd'den kısıp G3258 yerine daha iyi bir işlemci alabilir miyim 600 tl civarı? Toplam fiyatın 1000 TL'yi geçsin istemiyorum. Ana kartı da değiştirebiliriz. Oyun için istiyorum Assassin Gta V gibi oyunları rahat oynamak istiyorum. Uygun olan bir tavsiye verirseniz çok sevinirim. İdeal istediğim rakam 800 TL ama 1000 TL zorlayabilirim.

Son düzenleme:
Bence G3258 yerine A10 7870K alabilirsin. Artık oyunlar 4 çekirdekliye geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD sisteme pek sıcak bakmıyorum ama bilgilendirebilir misiniz beni bu konuda? @Valeh

Mesela A10 7870K Fx işlemciler gibi çok da ısınmıyor. 4 Çekirdekli + R7 Grafik kartı da var. Gta 5 normal ayarlarda oynatıyor (ama öyle youtubeye video atayım dersen oyun kasar). Başka bir amd ekran kartı takıp Dual Graphics yapabilirsin. Performans %30-%40 arası artar.

Elimde DDR3 Ram var. Bu yönde bir tavsiyede bulunabilir misin?

@Valeh R7 240 var ama ileride değiştirmeyi planlıyorum. DDR3 2x4 GB Kingston RAM var. VS450 450w power var. Xigmatek TYR işlemci soğutucum var.

Bu resim hangi siteye ait? @Egehan Orçun

Hocam amd destekli topluyacaksanız a serisi bence seçmeyin. Cunku bir süre sonra ekran kartı alınca apu olayının anlamı kalmıyor. Onun yerine fx8300 ve üzeri modellere yönelmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…