G3258 Tabanlı Sistem Toplama

Divergent

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikler herkese iyi günler;

İşlemci: Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci

Anakart özelliklerinde herhangi bir OC desteğinden söz edilmiyor ancak işlemcinin artı yanı overclock edilebilmesi, bu anakartta kesinlikle overclock yapamaz mıyım ?
Anakart: MSI B85M GAMING Intel B85 Soket 1150 DDR3 1600 MHz SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

Eğer kesinlikle yapılmaz diyorsanız, piyasada 300 TL'yi aşmayan OC destekleyen bir anakart var mıdır ?

Overclock destekli Micro ATX anakartların piyasa değeri 300 TL'den aşkın ise OC destekli uygun fiyatlı ATX anakart önerebilir misiniz ?

Bu anakartı buldum, önerir misiniz ?
ATX Anakart: MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart

Micro ATX olan MSI B85M, Everest 72 Gaming kasasında kullanılabilir mi ?
Kasa: EVEREST RAMPAGE 72 GAMİNG USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA

Ekran kartı olarak;
Sapphire R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
Bu ekran kartını beğeniyorum, max 410TL değerinde sizin önereceğiniz başka bir ekran kartı var mı ?

Biraz fazla soru sordum cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkürler..

Normal de Z serisi olmayan anakartlar overclock edilmiyor, yalnız G3258 için H81 çipsetli anakartların hepsi overclock destekliyor. Kasa olarak daha kaliteli bir markayı tercih edin. Corsair, Cooler Master, Zalman, Xigmatek gibi. Ekran kartınız ise güzel bir kart fiyatına göre.

Normal de Z serisi olmayan anakartlar overclock edilmiyor, yalnız G3258 için H81 çipsetli anakartların hepsi overclock destekliyor. Kasa olarak daha kaliteli bir markayı tercih edin. Corsair, Cooler Master, Zalman, Xigmatek gibi. Ekran kartınız ise güzel bir kart fiyatına göre.

Tesekkurler, kasanin everest olmasinin zarari nedir ?

Kesin kararlı değilsen alma 3258'i.

Fiyat performans odakli bi sistem istedigim icin almayi planlamistim, apu da olabilir fakat performans olarak bu sistemden geri kalir diye dusunuyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı