G3258 ve 750 Ti PC Toplama

Utku Ocak

Hectopat
Daha fazla  
3-4 ay sonra bu sistemi almanın mantıksız olacağını düşünüyorum hocam. Sistem uyumlu, ssd çok istiyorsunuz sanırım biraz lüks kaçmış çünkü.SSD parasını işlemciye yatırmak daha mantıklı olacaktır.SSD almayıp işlemciye yatırırsanız, soğutucuyada gerek kalmayacaktır. O paraylada i5 4460 bile alınabilir.

Sistem uyumlu değil, soğutucu değişmeli.
Yanlış bilgi vermeyin. 115x serisine destek veren soğutucular 115x serisinde herhangi bir sokete uyumludur, soğutucuların sabitleme deliklerinin konumları aynıdır çünkü.

Eğer öyle ise özür dilerim, fakat o fiyat'a güzel bir sıvı soğutma alına bilir tekrar düşün diyorum @Utku Ocak

Soğutucu ve SSD'yi çıkarıp işlemciyi değiştirebilirsin.

Eğer öyle ise özür dilerim, fakat o fiyat'a güzel bir sıvı soğutma alına bilir tekrar düşün diyorum @Utku Ocak
2000 TL ile sıvı soğutma alınamazken 1800 TL ye nasıl oluyor da güzel bir sıvı soğutma alınıyor? Saçma sapan cevap yazmak yerine google'ye donanım nedir yazın.

O işlemciye sıvı soğutma takmak çok saçma olur sıvı soğutmaya ayıracağı bütçe ile işlemciyi daha iyi takabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…