E eLais Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bütçeme uygun bir sistem topladım fakat parçalar arası uyum konusunda pek bilgim yok. Ben de buraya konu açayım dedim. Şimdiden teşekkürler. Parçalar arası uyum iyi mi, sistemin gideri var mı? Belirtirseniz iyi olur.
Merhaba arkadaşlar. Ben bütçeme uygun bir sistem topladım fakat parçalar arası uyum konusunda pek bilgim yok. Ben de buraya konu açayım dedim. Şimdiden teşekkürler. Parçalar arası uyum iyi mi, sistemin gideri var mı? Belirtirseniz iyi olur.
manytools Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #2 İşlemci fanı uyumsuz fakat şöyle bir öneride bulunabilirim; Rami GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar alın ki ileride bir 8 gb daha ekleyebilin. Ram'den kısılan fiyatla ve biraz daha ekleyerek işlemciyi i3 4160 tercih edin. İşlemci fanına gerek yok.
İşlemci fanı uyumsuz fakat şöyle bir öneride bulunabilirim; Rami GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar alın ki ileride bir 8 gb daha ekleyebilin. Ram'den kısılan fiyatla ve biraz daha ekleyerek işlemciyi i3 4160 tercih edin. İşlemci fanına gerek yok.