G3258 ve Asus GTX 750 Ti strix tabanlı sistem toplama

apex1961

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, işte toplamak istediğim sistem bu bunun için öneri ve görüşlerinizi lütfen paylaşın. Bu sistemi toplasam sıkıntı yada darboğaz söz konusu olur mu? @Recep Baltaş @Ali Güngör Bu sisteme ne kadar OC yapılabilir?

Bir de bana bir kaç adet satış mağazası yada bayii falan varsa önerir misiniz İstanbul'da olan.

Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

MSI Z87-G43 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) Anakart(Windows 8 ve 10 ile uyumlu olurmu acaba? Bu anakartı seçmemin sebebi Killer Ethernet olması.)

Corsair 240GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma)

Seagate 3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

COOLER MASTER GX-2 80PLUS 650W GÜÇ KAYNAĞI

COOLER MASTER CM693 + SEIDON 120V SIVI SOĞUTMALI MidT ATX SİYAH KASA

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 750 alacağına R7 265x al. Gtx 750'den kat kat daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Nvidia kartları daha uygun görüyorum. Zamanında çok çektirdi AMD o yüzden pek tercih etmiyorum. Görüşünüz için teşekkürler.

Oyun amaçlı düşünüyorsanız benim görüşüm i5 işlemci üst düzey ekran kartı. Ssd' den kısabilirsiniz. Ssd sonrada alınabilir. Sıvı soğutma bu tür işlemcilere çok üst düzey düşünüyorum. Ssd ve soğutucu sonra ki düşünceniz olursa daha üst düzey hale gelebilir. Anakartdan da bu işlemciye göre kısabilirsiniz.

Tam bütçeniz neyse bize söyleyin, biz size sizin topladığınz sistemden daha iyisini toplarız. Başta güç kaynağı, kasa, ssd, hdd, çok gereksiz. Eğer oyun için ise...

Bu bütçeye o işlemci ve ekran kartı yakışmamış net bir bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…