G3258 ve Corsair Ram Uyumu

hannibal34

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Sistemimi yavaş yavaş topladığım ve son eksik parçamı da il dışında okuduğum için ağabeyime aldırttım. Ve ürünün fotoğraflarını göndermesini istemiştim. Dikkatimi çeken nokta ürünün yani ram'in kutusunun üzerindeki Supports logoları. Burada Core i7 ve Core serilerinin desteklendiği yazıyor. Bu paketin G3258 işlemci ile uyumsuzluk yapma gibi bir durumu olabilir mi? @Recep Baltaş

Ram Marka, Modeli: Corsair Vengeance 8 GB 1600 MHz CL9 Tek Modül
" CMZ8GX3M1A1600C9 "

Ayrıca piyasanın çok altına aldığım bir ürün ve sıfır kutusunda açılmamış idi. Sizce neden böyle olabilir? Ürün eski seri olduğu için olabilir mi? Çünkü internette bir araştırma yaptım ve diğer kutulardan farklı duruyor üzerindeki birtakım ibare ve resimler.

Böyle bir durumda endişelenmeme gerek var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

NOT: Anakart olarak Gigabyte Z97X-SLI modeline sahibim.

1yGP1B.jpg

Son düzenleme:
Şimdi bende sana bir soru sorayım. H81M-Plus kutusunda Windows 8.1 ve 4K ibareleri mevcut. Bu ürünü sadece 4K'da ve Windows 8.1'de kullanacağımız anlamına gelmiyor. Umarım mantığı anlamışsındır, iyi sosyaller.

Ben de sana bir soru sorayım. İntel supports logoları olan bir anakartta bu da dahil gibisinden mi destekliyor denmekte? Yani Amd işlemciyi de destekliyor mu. Sorunun cevabı basit. Bak şimdi Corsair ram'lerin bazılarında hem Amd hem Intel logosu var bazılarında ise sadece Intel. Senin de kafamı karıştırmaz mıydı bu?

Verdiğin örnek tam uyuşmadı sanki :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı