G3258 ve GTX 480 Tabanlı Sisteme Upgrade Tavsiyesi

poseydonsss

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ufak ufak bilgisayar yeniliyorum. Öğrenci olduğumdan dolayı malumunuz kasayı bir anda değiştiremiyorum ancak parça alabilecek kadar da bütçem var. Aşağıda belirteceğim üzere geçici olarak aldığım bazı parçalar şu anda sıkıntısızlar. Ancak artık temelli beni 1-2 yıl değil de 4-5 (tabii pek o kadar olacağını sanmıyorum ama ) yıl idare edebilecek bileşenler bakıyorum. Anakart, işlemci, ekran kartı (2. el oldu madiyattan dolayı) değişti. Diğer bileşenler (ekran kartı da olabilir) üzerine yorumlarınız merak ettim. Sistemim aşağıdaki gibidir.
  • İntel Pentium G3258 4.5 Ghz (3.2 Ghz'den overclock edildi)
  • Asus H81M-Plus anakart (Alırken bir hata yaptım mini ATX aldım maalesef )
  • Kingston 2x2 Gb 1333 Mhz Ram (Değişmeli mi sizce?)
  • Nvidia GTX 480 Ekran kartı (Değişmeli mi sizce?)
  • Markasını bilmediğim umursamadığım 500Gb 5400 Rpm Harddisk(Değişmeli mi sizce?)
  • Bluestrom 500W 80+ PSU(Değişmeli mi sizce?)
  • BenQ G2220HDA 21.5" Monitör
  • Cooler Master ATX Kasa (Değişmeli mi sizce?)
Artık alacağım parçalar iyi ve güzel olsunlar istiyorum. Bol parantezli yazımın sonuna gelirken yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 750 Ti alabilirsin ama onunda ömrü bitti bitecek. En iyisi herhangi bir Core i5 ile GTX 960 almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…