İşlemci nerede mi yazıyor? G3258 işlemcinin kendisi, ve o işlemci Battlefield açamayacak kadar performanssız neden varsayımlara dayanarak arkadaşın kafasını karıştırıyorsunuz ?
Peki o zaman sırf açıklamasına yazmadı diye varsayımlara dayanarak arkadaşa bilgi verelim, böylece her kafadan farklı bir ses çıkar ve arkadaşımızın kafası karışır(!). Allah aşkına kendi yazdığınızı kendiniz bir okurmusunuz ne kadar saçma.
Peki o zaman sırf açıklamasına yazmadı diye varsayımlara dayanarak arkadaşa bilgi verelim, böylece her kafadan farklı bir ses çıkar ve arkadaşımızın kafası karışır(!). Allah aşkına kendi yazdığınızı kendiniz bir okurmusunuz ne kadar saçma.
Başlıktaki G3258'in gözümden kaçtığını yazdım ve özür diledim. Şimdi siz ne diye olayı tartışmaya götürüyorsunuz? Zaten mesajı da değiştirdim uzatmaya gerek yok.
Başlıktaki G3258'in gözümden kaçtığını yazdım ve özür diledim. Şimdi siz ne diye olayı tartışmaya götürüyorsunuz? Zaten mesajı da değiştirdim uzatmaya gerek yok.
İki cevaplamada da sadece G3258'in işlemci olduğu yazıyordu. Nerede geçtiği yazmıyordu. O yüzden o mesajı yazdım. Yazdıktan sonra farkedip düzelttim. Kapatalım bu konuyu.
Dostum ryzen 3 1200 340 tl civarında ddr4 ram ide 220 tl civarında ekran kartıda bütçene göre ne takıyorsan tak g3258 çöp bir işlemci 150 tl civarında sanırım bu fiyata alınabilecek en iyi işlemci i5 2400 tür gtx 1050 ti a kadar besler.