G3258 ve GTX 750 Ti sistem

multidevran

Hectopat
Merhaba arkadaşlar

Yeni bir bilgisayar topladım. Bilgisayar Recep ve Ali abinin topladığı gibi bir kaç değişiklik yaptım yapmamışta olabilirim :)
Resim :

Bu işlemciyi 4.5 GHZ Yapabilir miyim bu soğutma ile? Ayrıca O.C yaptıktan sonra oyunlardan nasıl bir performans alırım?

Ayrıca Ben mağzadan kendim almak istiyorum. Avantajlı fiyat 427 TL mağzada 611 TL'ye mi satılıyor?​

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları yüksek ayarda oynamıyorsan, Gtx 750 ti doğru seçim. Bütün yeni çıkan oyunları orta ayarda rahat bir şekilde oynayabilirsin. Sisteminden iyi performans alırsın. İnşallah hayırlı olur.

Hopdedik31, neden Ram' i 4 gb yapsın? 8 gb iyidir. Milleti yanlış bilgilendirme lütfen. İşlemci soğutucusu olarak Hyper Evo öneririm. Kesinlikle Hyper Evo almalısın.

2015'e yaklaştığımız şu günlerde oyun bilgisayarı için ideal bellek miktarı artık 8 GB+. Kesin bilgi, yayalım - Recep Baltaş

İşlemci soğutucusu olarak Blizzard T2 Mini ile değiştirirsen çok güzel olur.

Ben Ali ve Recep abinin topladığı bilgisayarın aynısını toplamaya çalışmıyorum.

Hocam ekran kartı bir kere alınır Ram sonradan da eklenir ben demiyorum 4 GB kullansın hep biraz idare etsin sonra bir 4 GB daha ekler.

Sisteme daha sonradan ekleme yapacağımı hiç sanmıyorum yani öyle biraz 4 gb ile idare et sonra yükselt vs. yapamam arkadaşlar.

Önerdiğiniz sistemi aldığımda bütçemi aşıyorum. Yani 100 TL koyacak durumum yok inanın. 1500 TL var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı