G3258 ve GTX 750 Ti Tabanlı Sistem Toplama

Makaleler
105
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- Intel Core Ultra 9 285K İşlemci
- ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart
- Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı
- G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM
- Lian Li O11D EVO RGB Kasa
- Arctic Liquid Freezer III 4 AIO
- Samsung 980 Pro 500GB SSD
- Samsung 980 Pro 1TB SSD
- KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD
- WD Black SN810 500GB SSD
- MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K
- Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz
- Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz
Meslek
Technopat Haber Editörü
Kısa bir zaman önce MSI H81M-P33 Anakart, Intel Pentium G3258 işlemci, MSI GTX750Ti 2GB ekran kartı, HyperX Savage 4GB bellek, Samsung 500 GB 5400RPM HDD, Thermaltake Smart 80+ Bronze 550W Güç kaynağı ve ZALMAN Z12 Plus kasalı bir sistem topladım. Bu sisteme kısa zaman içinde 2. HyperX Savage 4GB Belleği eklemeyi düşünüyorum. Stock Fan'la düşük seviyelerde overclock yapacağım. Öncelikle bu sistem hakkındaki yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Ek olarak bu sisteme uyumlu F/P ürünü bi SSD almak istiyorum, sizin önerdiğiniz 4K değerleri yüksek SSD hangisidir?

Pentium G3258, ufak bir overclock ile harikalar yaratan bir işlemci. Tek eksiği salt çift çekirdek olması, HyperThreading eksikliği. Bunun dışında kasti çift çekirdek limiti olmayan bütün modern oyunları fiyatından beklenmeyecek bir performansta oynatabilmesi takdire şayan. 4 GB belleği 8 GB’a yükseltmek mantıklı bir yol. Zira günümüzde bazı oyunlar için 4 GB artık yetersiz. SSD olarak Samsung 750 EVO, Kingston HyperX Fury veya Crucial’ın modellerine bakabilirsiniz.

@Recep Baltaş Normal bir üye bu kadar konu açsa ne kadar ceza alırdı? En azından yeni bir Sosyal eklentisi açıp " Soru-Cevap" ya da "Sıkça Sorulan Sorular" gibi bir bölüm ekleseniz çok daha iyi olur diye düşünüyorum. @Asım Demir adına açılan konular arasında kayboldum. Ve Süper Moderatör olan birisinin anakart ve işlemci uyumsuzluğu komik olmuş konunun birisinde.:ROFL::ROFL::ROFL:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı