G3258 ve GTX 750Ti Tabanlı Sistemde LoL Performansı

Ne demek, rica ederim. Aklınızda herhangi bir soru olursa etiketlersiniz.

Tamam o zaman son bir soru sorucam 450 watt 80 plus Güç kaynağı yeterlimidir 260x için

Yeterlidir.

Dediğim gibi; eğer elinizde sorunsuz bir GTX750Ti varsa, sakın R7 260X almayın. Tamamen aynı performansı veriyorlar, hatta GTX750Ti çok daha az enerji harcıyor.

Şuan elimde ekran kartı yok yeni sistem topluyorum bütçem çok kısıtlı o yüzden r7 260x seçtim

Anladım. O zaman, ben sizin yerinizde olsam, eğer bütçem el veriyorsa Sapphire'dan R7 265 tercih ederim. Çünkü ikisinden de daha performanslı. Şuanın f/p ürünü diyebilirim. Hatta R7 260X'den daha az enerji harcıyor.

Peki r7 265 seçersem ne gibi bir performans artışı elde ederim?

Oyunlardan oyunlara göre değişir. Ama şöyle, %10 - %40 arası performans artışı elde edersiniz.

Bu arada söylemeyi unuttum işlemciyi stok hızıyla kullanıcam o.c yapmaya korkuyorum.

Hafif hafif denemelerden zarar gelmez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Olurda O.C yapmaya karar verirsen, bu videoyu izleyerek adım adım yap. Dakika 35:58'den itibaren izle. Bence ilk defa yapacaklar için gayet açık ve anlaşılır olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…