G3258 ve GTX 960 mı i3 4170 GTX 750 Ti mi?

ozor06

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Soru açık arkadaşlar. İki sene sonra zaten g3258i upgradelerim. Ayrıca GTX 960 ve G3258 nasıl olur? BF4, GTA 5 oynayacağım oyunlardır. G3258 yerine G3220 de alabilirim, ona göre de karşılaştırırsanız daha şükela olur.

Son düzenleme:
Daha önce GTX750Ti kullanmış biri olarak söylüyüm,ekran kartı gerçekten iyi ve iyi bir fiyat performans ürünü.
Technopat'ta çekilmiş videolara bakarsan GTA V testi yapılmış ve fps o kadarda kötü değil.Ben o yüzden i3 4170 ve Gtx 750 Ti'yi öneriyorum.

Birkaç sene sonra işlemcini geliştireceksen G3258 + GTX 960 almalısın. GTX 960 üst düzey ekran kartlarından sayılabilir. DX 12 destekliyor zaten bu geleceğe yönelik bir faktör. G3258 'de fiyatına göre gerçekten özel bir işlemci bence.
İ3 seni idare eder de, ne kadar idare eder bilemiyorum. GTX 750 Ti alırsan zaten Allah'ın emri birkaç sene sonra gözün yeni ekran kartlarına kayacak, yetmeyecek sana GTX 750 Ti. Günümüzde F/P açısından her ne kadar hala tatmin edici olsa da, performansı oyuna meraklı kullanıcılar için çok yeterli değil .
Karar senin.

Birkaç sene sonra işlemcini geliştireceksen G3258 + GTX 960 almalısın. GTX 960 üst düzey ekran kartlarından sayılabilir. DX 12 destekliyor zaten bu geleceğe yönelik bir faktör. G3258 'de fiyatına göre gerçekten özel bir işlemci bence.
İ3 seni idare eder de, ne kadar idare eder bilemiyorum. GTX 750 Ti alırsan zaten Allah'ın emri birkaç sene sonra gözün yeni ekran kartlarına kayacak, yetmeyecek sana GTX 750 Ti. Günümüzde F/P açısından her ne kadar hala tatmin edici olsa da, performansı oyuna meraklı kullanıcılar için çok yeterli değil .
Karar senin.
Bu açıdan bakınca 960 daha mantıklı kesinlikle.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı