G3258 ve GTX 960 PC Toplama

Hakan Can

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistem sizce dengeli mi ? Bana işlemci ve nakart çok dengesiz gibi geldi de.

Screenshot_2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart H97M-E işlemci 4590 yapılabilir. Ayrıca Hyper TX3 EVO'da yeterli olur. Artan para ile 120 GB Samsung SSD tercih edilebilir.

Anakartı geleceğe yönelik yapmak istedim sürekli geliştirebilmek için. Sizce bu işlemci OC yaparsam bana yeterli olur mu ? Ayrıca soğutucu işlemciyle uyumlu değil sanırım.

Screenshot_3.jpg

1155 soket, 1150 soket ile aynı mimariye sahiptir. TX3 EVO 1150 sokette de kullanılır. i5 4590' O.C yapamazsınız. O.C yapıp, performansı 5-6 FPS arttırmak yerine SSD'nin keyfini sürebilirsiniz.
Teşekkürler.Ben aynı zamanda 3D çizimler de yapıyorum bazen ya da video düzenleme bu işlemci yeticek midir bu işlemler için ?

İşlemciyi i5 4460 yapıp, ekran kartını r9 280 yapabilirsiniz, yoğun şekilde o işler ile uğraşıyorsanız. Ancak çizim işlerinin ekran kartına mı yoksa işlemciye mi yük bindirdiği konusunda çok bilgili değilim. O konuyu araştırıp, işlemciye yük bindiriyor ise 2. önerdiğimi, ekran kartına yük bindiriyor ise 1. önerdiğimi tercih edebilirsiniz.

İşlemciyi i5 4460 yapıp, ekran kartını r9 280 yapabilirsiniz, yoğun şekilde o işler ile uğraşıyorsanız. Ancak çizim işlerinin ekran kartına mı yoksa işlemciye mi yük bindirdiği konusunda çok bilgili değilim. O konuyu araştırıp, işlemciye yük bindiriyor ise 2. önerdiğimi, ekran kartına yük bindiriyor ise 1. önerdiğimi tercih edebilirsiniz.
Çok teşekkürler yardımlarınız için. :)

O fiyata gtx 970 sistem toplanır ve topluyorum. Bu arada bellekleri x2 yapın toplam 2.570 civarı oluyor.

image.jpg
image.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı