G3258 ve GTX 960 Tabanlı Sistem Toplama

Yiğit G.

Hectopat
Daha fazla  
Sistemde bir eksik var mı ? Bir de G3258'i bu anakartla O.C yapabiliyoruz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı Zalman Z3 Plus+Thermaltake Smartpower 550W PSU ile değiştirin, Zira bu ekran kartı 1 adet 6 pin güç kablosu ile çalışmaktadır. SSD için para biriktirip sonra almalısınız. Çünkü, V300 cidden kötü bir SSD. Bu size bir kullanıcı öğüdü olsun. Anakartı ASUS H81-Plus ile değiştirip şu sistemi alabilirsiniz:

ilerde kasaya ekleme yapmak istiyorum para buldukça belki ikinci bi 960 takabilir işlemciyi i7 yapabilirm bu yüzden iyi bi anakart ve 650 watt seçtim

ilerde kasaya ekleme yapmak istiyorum para buldukça belki ikinci bi 960 takabilir işlemciyi i7 yapabilirm bu yüzden iyi bi anakart ve 650 watt seçtim
GTX 960 SLI modunda 233W çekmekte.
Önerdiğim PSU 12V kanalından 504W vermektedir.

Bilgisayarla uğraşmayı seviyorsanız, G3258'li kendi koyduğunuz sistemi aynen almanızı tavsiye ederim. Uğraşmaktan kastım overclock yapmak gibi şeyler. Gtx960'da bence sıkıntı yok. 20FPS fazla alacağım diye 970 için SSD almamaya, kasanın,PSU'nun kalitesini düşürmeye gerek yok. Sadece şöyle bir sıkıntı var; G3258 ile SLI yaparsanız sıkıntı yaşarsınız. SLI yapmayacaksanız hiçbir sıkıntı yok. Bir de şunu söyleyeyim; soğutucu göremedim sisteminizde. Overclock işlemini asla stok soğutucu ile yapmayın.

güzel bi soğutucu alırım birde slı dan önce muhakkak işlemciyi yükseltirim i5k yaprım yada 4690 falan ayrıca oc yapmak zor değil dimi daha önce hiç yapmadım da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…