G3258 ve GTX 960 Tabanlı Sistem Toplama

alican efe

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni PC alıcam.

Sistem:
Anakart: MSI Z97 Gaming 5
İşlemci: İntel Pentium G3258
Ram: Kingston 8 GB Hyperx Fury Blue 1600 MHz
Ekran Kartı: MSI GTX 960
Kasa: Cooler Master N600 RC-NS-600-KKN1 Mid Tower kasa
Soğutucu: Corsair H75
Yardım eder misiniz? Technopat editörlerinden yardım istiyorum. Sizce nasıl ve Overclock kaç değer yapabilir? Lütfen yardım eder misiniz? Düşüncelerinizi istiyorum, özelikle Overclock konusunda, lütfen. Ve bu işlemciyi ne kadar süre dayanır? Overclock kaç GHz alırım bu anakart ve soğutucuyla?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci'nin overclock edilmesinden bahsediyorsanız tamamen şansa dayalıdır. Her G3258 işlemci aynı performansı vermez. Tabiri caizse "Fırın"ın güzel yerinden çıktıysa 4.8GHz gibi yüksek değerlere bile ulaşabilirsiniz; fakat kötü yerinden çıktıysa 4.2'ye bile ulaşamayabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı