G3258 ve GTX750 Ti Tabanlı Sistem Toplama

G3258 ve GTX 750 Ti tabanlı sistem kullanıyorum, keşke i3 4160 veya 4170 alsaydım diyorum.
Doların düşmesini bekleyin G3258 i i3 4160 veya 4170 yapın aynı fiyata gelebiliyor.

G3258 kimse önermiyor nerdeyse baya araştırdım böyle bir şey nasıl olur o zaman. Artık bayram harçlıkları günlük harçlık staj parası biriktirmeye başlıyayım hem belki 3/4 aya dolar düşerse i5 doğru kayarım. Yorumlarınız için sağ olun bu arada.
KOMRAT.png

G3258 kimse önermiyor nerdeyse baya araştırdım böyle bir şey nasıl olur o zaman. Artık bayram harçlıkları günlük harçlık staj parası biriktirmeye başlıyayım hem belki 3/4 aya dolar düşerse i5 doğru kayarım. Yorumlarınız için sağ olun bu arada. Eki Görüntüle 102965
G3258 balondu patladı. :) Ayrıca G3258 ile online veya multiplayer oynamaya kalkarsanız FPS yerlerde sürünür.

aynen herkesin yorumu öyle nerdeyse :)
Çünkü multiplayer modunda arka planda çok fazla program çalışıyor (Bildiğim kadarıyla kesin bilmiyorum) ve buda işlemciye yük bindiriyor. Ayrıca günümüzde 4 çekirdek artık şart, G3258 çift çekirdek ama tek çekirdek performansı iyi olduğu için çok övüldü ve tutuldu ama artık onun devri bitti. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı