G3258 ve GTX750Ti Tabanlı Sistemde Fifa 15 Kasma Sorunu

ahmetalp95

Hectopat
Makaleler
1
Yer
ankara
Daha fazla  
Merhaba, Fifa 15'i büyük umutlarla aldım ancak hayal kırıklığına uğradım. Çok çok rahat oynatması gereken bir oyun deliler gibi kasıyor. Sesler tekrarlanıyor oynanmıyor. Bazı yolları denedim. Orgin'den enable seçeneğini kaldırmayı falan ancak düzelmedi. Ayarlar High da olsa low da olsa kasıyor. Ne yapabilirim ? Ekran kartı driverim güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Origin'de FFIA'ya sag tık yapıp (check for update) dediğim zaman "You're all set, fifa 15 up to date" diyor. Güncel zaten diyor baska türlü nasıl update yaparım bilemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu İzle :)

Onu da yapdım oyundan mı kaynaklı diye düsünmeye basladım ama pek ihtimal vermiyorum buna.

Windows Update' lerin tam mı ? Başlata Update yaz ve güncelleştirmeleri denetle de. Eğer güncelleme yoksa ekran kartı driverını güncelle. O da güncelse oyuna girdiğinde Origin' i devre dışı bırakan ayarı seç.

Evet updatelerim de tamam. Ekran kartının en günceli kurulu. Hatta son sürümde sıkıntı olabilir diye bi kac eski driveride kurdum ancak fayda olmadı. Origin de devre dısı ama olmuyor malesef :/

G3258 de ben de aynı sorunu çekiyorum üstelik 2400 mhz 8 gb ram ve GTX 970 ekran kartı ile :D Şaka gibi. Adwanced Warfare gibi oyunları ultrada oynayabiliyorken FIFA'dan böyle çakılmamız insan gerçekten hayret ediyor :D Far Cry 4 de ultrada yani siz düşünün....

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı