TEKTOKAT Hectopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2014 #1 Merhabalar, fotodaki gibi bir sistem yaptım biraz ileriye dönük. 1 yıl idare etse yeter sonra işlemciyle anakartı değiştirebilirim. Sonradan upgrade yapacağım, konu hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2014
Merhabalar, fotodaki gibi bir sistem yaptım biraz ileriye dönük. 1 yıl idare etse yeter sonra işlemciyle anakartı değiştirebilirim. Sonradan upgrade yapacağım, konu hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
Z Zor Adam Ziyaretçi 23 Aralık 2014 #2 İşlemci darboğaz yapabilir. Onun yerine i3 bir işlemci alabilirsin.
TEKTOKAT Hectopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2014 #3 Silinen üye dedi: İşlemci darboğaz yapabilir. Onun yerine i3 bir işlemci alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Overclock yapmayı düşünüyorum olur mu yinede darboğaz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2014
Silinen üye dedi: İşlemci darboğaz yapabilir. Onun yerine i3 bir işlemci alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Overclock yapmayı düşünüyorum olur mu yinede darboğaz?
Pro'tista Kilopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 378 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2014 #4 Sistem gayet güzel. Güç kaynağını Corsair VS 550W alıp elinizde geriye kalan para ile de işlemci soğutucu almanızı öneririm. İyi günlerde kullanın.
Sistem gayet güzel. Güç kaynağını Corsair VS 550W alıp elinizde geriye kalan para ile de işlemci soğutucu almanızı öneririm. İyi günlerde kullanın.
Rolfy Megapat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 259 Yer Onun kalbi... 24 Aralık 2014 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O zaman bunları kullananlar yandı eyvah eyvah eyvah. Esen kalınız efendim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O zaman bunları kullananlar yandı eyvah eyvah eyvah. Esen kalınız efendim.
Pro'tista Kilopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 378 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2014 #6 O.C yaparsanız bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama benden daha iyi bilenlerin, bu işi yapmış olanların fikrini almalısın. Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O zaman bunları kullananlar yandı eyvah eyvah eyvah. Esen kalınız efendim. Genişletmek için tıkla... Video'ya bakılırsa hiç bir sorun çıkmaz.
O.C yaparsanız bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama benden daha iyi bilenlerin, bu işi yapmış olanların fikrini almalısın. Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O zaman bunları kullananlar yandı eyvah eyvah eyvah. Esen kalınız efendim. Genişletmek için tıkla... Video'ya bakılırsa hiç bir sorun çıkmaz.
Rolfy Megapat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 259 Yer Onun kalbi... 24 Aralık 2014 #7 Sistem gayet güzel güle güle kullan kardeşim. Esen kalınız efendim.
TEKTOKAT Hectopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2014 #8 Silinen üye dedi: Sistem gayet güzel. Güç kaynağını Corsair VS 550W alıp elinizde geriye kalan para ile de işlemci soğutucu almanızı öneririm. İyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... En alttan 2. hyper 212 evo var o işlemci soğutucu yeterli olmaz mı yani? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2014
Silinen üye dedi: Sistem gayet güzel. Güç kaynağını Corsair VS 550W alıp elinizde geriye kalan para ile de işlemci soğutucu almanızı öneririm. İyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... En alttan 2. hyper 212 evo var o işlemci soğutucu yeterli olmaz mı yani?
Rolfy Megapat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 259 Yer Onun kalbi... 24 Aralık 2014 #9 Cooler Master Blizzard T2 Mini bile yeterli olacaktır. O soğutucu yeterli. Esen kalınız efendim.
Pro'tista Kilopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 378 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2014 #10 TEKTOKAT dedi: En alttan 2. hyper 212 evo var o işlemci soğutucu yeterli olmaz mı yani? Genişletmek için tıkla... Pardon ben işlemci soğutucuyu görmemiştim ama güç kaynağını Corsair VS 550W ile değiştirin. İyi günlerde kullanın. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2014
TEKTOKAT dedi: En alttan 2. hyper 212 evo var o işlemci soğutucu yeterli olmaz mı yani? Genişletmek için tıkla... Pardon ben işlemci soğutucuyu görmemiştim ama güç kaynağını Corsair VS 550W ile değiştirin. İyi günlerde kullanın.