G3258 ve MSI H81M-P33 Sistemde BIOS Donma ve Format Atılamama Sorunu

RCPBlackhawk

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bir gün önce:
  • MSI H81M-P33,
  • G3258
  • Hi-level 4 GB DDR3 1600 MHz parçalarına sahip bir bilgisayar topladım.

Her türlü montajı yapıp parçaları ve kabloları yerine taktım ve birçok kez kontrol ettim. Fakat bilgisayara Windows kurulamamakta. (Boot ekranından flash belleği seçtikten sonra Windows mavi pencere geliyor fakat orada takılıyor.)

Ayrıyeten del tuşu yardımıyla BIOS'a girdiğimde aradan 30 saniye ile birdakika arası vakit geçtikten sonra BIOS takılıyor. (Fare çalışmıyor fakat klavye çalışıyor vebilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor.) Bu sorunu çözmek amacıyla MSI'ın sitesinden indirdiğim bios güncellemesini yaptım (1.7).

Yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler dilerim.

RESİMLER:

Son düzenleyen: Moderatör:
İmajı oradan indirdim ve farklı flash denedim ama olmadi.

Cevap veren yokmu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön bağlantıları hatalı yapmışsınız gördüğüm kadarı ile. Bu videoya bakarak yapın. Ön hatalı ise başka yerlerde de hata yapmış olabilirsiniz. Detaylı fotolar koyun. Anakartın altına vida yuvalarını yerleştirdiniz mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka bir flash ile format atmak istedigimde format atma işlemi bitiyor reset atarken mavi ekran veriyor bu seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…