Hangi işlemciyi önerirsiniz?Parçalar uyumlu şekilde çalışır ancak yeni sistem olarak toplayacaksanız G3258'i önermem.
Siz tam sistem için olan bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.Hangi işlemciyi önerirsiniz?
şu anda ana kartı almış bulunmaktayım. Bütçe 700 lira, anakart ve kasayı dahil etmeyin.Siz tam sistem için olan bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Anladığım kadarıyla elinizde ekran kartı, anakart ve kasa var değil mi? Ayrıca güç kaynağının markası nedir?şu anda kartı almış bulunmaktayım. Bütçe 700 lira, anakart ve kasayı dahil etmeyin.
ekran kartım yok, kasa ve anakart bulunmakta. ayrıca ekran kartını 2. el alacağım için biraz daha ucuza getirmeyi planlıyorum.Anladığım kadarıyla elinizde ekran kartı, anakart ve kasa var değil mi? Ayrıca güç kaynağının markası nedir?
Yaklaşık 4-5 yıl önce dediğin mümkün olabilirdi belki ama şu an çok zorekran kartım yok, kasa ve anakart bulunmakta. ayrıca ekran kartını 2. el alacağım için biraz daha ucuza getirmeyi planlıyorum.
Bütçemin üzerine çıkabilirim.Yaklaşık 4-5 yıl önce dediğin mümkün olabilirdi belki ama şu an çok zor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.