C Camel Kilopat Katılım 4 Eylül 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2017 #1 Sistem özelliklerim şöyle. Acaba parçalar uyumlu olur mu bilemedim. MSI H81M Plus Gigabyte RX 460 4GB Intel G3258 450W PSU 8GB DDR3 RAM
Sistem özelliklerim şöyle. Acaba parçalar uyumlu olur mu bilemedim. MSI H81M Plus Gigabyte RX 460 4GB Intel G3258 450W PSU 8GB DDR3 RAM
Sinan Gündüz Hectopat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 679 Çözümler 4 11 Eylül 2017 #2 Parçalar uyumlu şekilde çalışır ancak yeni sistem olarak toplayacaksanız G3258'i önermem.
C Camel Kilopat Katılım 4 Eylül 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #3 Sinan Gündüz dedi: Parçalar uyumlu şekilde çalışır ancak yeni sistem olarak toplayacaksanız G3258'i önermem. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemciyi önerirsiniz?
Sinan Gündüz dedi: Parçalar uyumlu şekilde çalışır ancak yeni sistem olarak toplayacaksanız G3258'i önermem. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemciyi önerirsiniz?
benttala Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2017 #4 Camel dedi: Hangi işlemciyi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Siz tam sistem için olan bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Camel dedi: Hangi işlemciyi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Siz tam sistem için olan bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
C Camel Kilopat Katılım 4 Eylül 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #5 benttala dedi: Siz tam sistem için olan bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... şu anda ana kartı almış bulunmaktayım. Bütçe 700 lira, anakart ve kasayı dahil etmeyin. Son düzenleme: 14 Eylül 2017
benttala dedi: Siz tam sistem için olan bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... şu anda ana kartı almış bulunmaktayım. Bütçe 700 lira, anakart ve kasayı dahil etmeyin.
Larismus Hectopat Katılım 14 Eylül 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #6 yazdığın ekran kartı zaten 550₺ kalan 150ye psu+ram alabilecek misin? çok zor
benttala Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2017 #7 Camel dedi: şu anda kartı almış bulunmaktayım. Bütçe 700 lira, anakart ve kasayı dahil etmeyin. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla elinizde ekran kartı, anakart ve kasa var değil mi? Ayrıca güç kaynağının markası nedir?
Camel dedi: şu anda kartı almış bulunmaktayım. Bütçe 700 lira, anakart ve kasayı dahil etmeyin. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla elinizde ekran kartı, anakart ve kasa var değil mi? Ayrıca güç kaynağının markası nedir?
C Camel Kilopat Katılım 4 Eylül 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #8 benttala dedi: Anladığım kadarıyla elinizde ekran kartı, anakart ve kasa var değil mi? Ayrıca güç kaynağının markası nedir? Genişletmek için tıkla... ekran kartım yok, kasa ve anakart bulunmakta. ayrıca ekran kartını 2. el alacağım için biraz daha ucuza getirmeyi planlıyorum.
benttala dedi: Anladığım kadarıyla elinizde ekran kartı, anakart ve kasa var değil mi? Ayrıca güç kaynağının markası nedir? Genişletmek için tıkla... ekran kartım yok, kasa ve anakart bulunmakta. ayrıca ekran kartını 2. el alacağım için biraz daha ucuza getirmeyi planlıyorum.
Larismus Hectopat Katılım 14 Eylül 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #9 Camel dedi: ekran kartım yok, kasa ve anakart bulunmakta. ayrıca ekran kartını 2. el alacağım için biraz daha ucuza getirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4-5 yıl önce dediğin mümkün olabilirdi belki ama şu an çok zor
Camel dedi: ekran kartım yok, kasa ve anakart bulunmakta. ayrıca ekran kartını 2. el alacağım için biraz daha ucuza getirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4-5 yıl önce dediğin mümkün olabilirdi belki ama şu an çok zor
C Camel Kilopat Katılım 4 Eylül 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #10 Larismus dedi: Yaklaşık 4-5 yıl önce dediğin mümkün olabilirdi belki ama şu an çok zor Genişletmek için tıkla... Bütçemin üzerine çıkabilirim.
Larismus dedi: Yaklaşık 4-5 yıl önce dediğin mümkün olabilirdi belki ama şu an çok zor Genişletmek için tıkla... Bütçemin üzerine çıkabilirim.