W wheremymoney Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2015 #1 Bu videodan esinlenerek bir sistem topladım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Vatan Computer 'da T2 mini soğutucu olmadığından Xigmatek Loki II ' yi seçtim. Sizce bu soğutucu iyi midir ? Overclockta sorun yaratır mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Bu videodan esinlenerek bir sistem topladım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Vatan Computer 'da T2 mini soğutucu olmadığından Xigmatek Loki II ' yi seçtim. Sizce bu soğutucu iyi midir ? Overclockta sorun yaratır mı? Cevaplarsanız sevinirim.
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2015 #2 Sistem gayet güzel. Loki II, T2 Mini ile aynı sonucu verecektir.
dosh Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 279 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2015 #3 Aynı, benim sistemin. Yanlız soğutucum, Termaltek NIC C4. Almışken iyi bir soğutucu olsun istedim. Hayırlı olsun hocam
Aynı, benim sistemin. Yanlız soğutucum, Termaltek NIC C4. Almışken iyi bir soğutucu olsun istedim. Hayırlı olsun hocam