A Ahmet Kavaklı Ziyaretçi 25 Ekim 2014 #1 Böyle bir sistem topladım arkadaşlar nasıl olmuş? Edit: Sistemi atmayı unutmuşum özür diliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2014
mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #2 Galiba sistemi atmayı unutmuşsunuz ya da bende bir sorun var gözükmüyor.
A Ahmet Kavaklı Ziyaretçi 25 Ekim 2014 #3 mustafa43 dedi: Galiba sistemi atmayı unutmuşsunuz ya da bende bir sorun var gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Düzelttim.
mustafa43 dedi: Galiba sistemi atmayı unutmuşsunuz ya da bende bir sorun var gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Düzelttim.
mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #4 Sistem gayet güzel tam bütçenizi söyleyin daha iyisi toplanılabilir mi bir bakalım. Kasa olarak da onu tavsiye etmem kalitesi çok düşük.
Sistem gayet güzel tam bütçenizi söyleyin daha iyisi toplanılabilir mi bir bakalım. Kasa olarak da onu tavsiye etmem kalitesi çok düşük.
A Ahmet Kavaklı Ziyaretçi 25 Ekim 2014 #5 mustafa43 dedi: Sistem gayet güzel tam bütçenizi söyleyin daha iyisi toplanılabilir mi bir bakalım. Kasa olarak da onu tavsiye etmem kalitesi çok düşük. Genişletmek için tıkla... 1.600 TL ve altı bütçem.Başka uygun kasa bulamadım bütçeme o yüzden.
mustafa43 dedi: Sistem gayet güzel tam bütçenizi söyleyin daha iyisi toplanılabilir mi bir bakalım. Kasa olarak da onu tavsiye etmem kalitesi çok düşük. Genişletmek için tıkla... 1.600 TL ve altı bütçem.Başka uygun kasa bulamadım bütçeme o yüzden.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 25 Ekim 2014 #6 Chipset soğutucusu eklediğinizin farkında mısınız ?
A Ahmet Kavaklı Ziyaretçi 25 Ekim 2014 #7 fozbek dedi: Chipset soğutucusu eklediğinizin farkında mısınız ? Genişletmek için tıkla... Evet.
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #8 Chipset soğutucusu? Bence gereksiz. Onun yerine biraz daha para ekleyip işlemci soğutucusu al.