G3258 vs AMD A10 7850K

banvittavuk444

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hangi sistem daha iyi performans verir ? sonradan birşey eklemek istemiyorum apu derseniz yazın ekran kartı alabilirim.

Soğutucu eklememişsiniz. G3258 tercih ederseniz overclock yapacak mısınız?

Eğer O.C yapmazsanız iyi performans alamazsınız o işlemciden. Benim önerim sisteme cooler master t2 mini ekleyin. G3258 işlemciyi O.C yapın ve rahatınıza bakın.

Hayır yapmayacağım

O zaman ben APU'lu sistemi öneririm. Fakat o sistemde 350W güç kaynaklı kasa seçmişsiniz. Bence 500 veya 600W'lık güç kaynağı olan bir kasa-PSU tercihi yapın. İleride ekran kartı alırsanız işinize yarayacaktır.

Peki APU'yu 4160 ile kıyaslarsak? (kasa berbat biliyorum)

Yine APU diyeceğim çünkü hem i3 işlemci A10-7850K'dan daha kötü hem de r7-260X almanızı tavsiye etmiyorum. Şu anda sizi oyunlarda idare edecek bir sistem olacak APU'lu sistem. Daha iyi oyun performansı istediğinizde ise iyi bir ekran kartı takabileceksiniz.

Peki sonradan hangi ekran kartını takmamı tavsiye edersiniz?

GTX 960 olabilir. Fakat AMD ekran kartları ile APU'lar birlikte kullanılabiliyor.(Crossfire)
Crossfire hakkında bilgi edinin biraz, araştırın internetten. Eğer böyle bir şey yapmayı tercih ederseniz ben yardımcı olamam çünkü bilmiyorum.

O crossfire yonteminde yalnizca apunun icindeki ciple benzer cipler crossfirex yapilabiliyor. Bu yuzden de yalnizca r7 250 yapilabiliyor diye biliyorum. Daha kotu kartlarla da yapiliyor olabilir ancak en ust seviye r7 250 ile oluyor. Crossfire dusunmeden ekran karti almak daha iyi gibi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…