G3258 Windows 10 Performansı Stok Değerler

hudays

Hectopat
Arkadaşlar işlemci tüm sorunlardan kurtulmuş gibi gözüküyor. Eskiden 4.2'de zor kurtaran işlemci şimdi 3.2'de herşeyi hallediyor. Msi afterburnerden bakıyordum o anda ama galiba raptr'da çektiğimden orası çıkmadı. 50 FPS normal alıyordum. En düşük 23 gördüm oda 1 saniye bile değildi. Windows 10'da çekilmiştir bu video. Overclock bugları olduğundan yapmadım. Sorarsanız çözülüyormu diye çözümü var.

[Çözüm] Windows 10 G3258 Overclock Sorunu | Technopat Sosyal

Ben Microsoft çözümünü getirince yapacağım. Cs:GO da overclock yaptığım anda haritaya girmiyordu. O yüzden yapmıyorum.
Bu videoyu çekmek için yapmamıştım. Yani konuştuğum yerleri dikkate almayın lütfen.
  • İşlemci:G3258 3.2 Ghz
  • Ekran kartı:Sapphire r9 280 Stok değerler
  • Ram:8gb 1400mhz dual channel
  • Anakart:Asus h97 Pro Gamer
Eğer ayarlar neden değiştirilemiyor derseniz 64bit'de nedense haritaya girerken donuyor sadece donuyor açılmıyor o yüzden 32 bit kullanıyorum. 900P'de oynuyorum Low ayar ve pixel yani bunlar işlemciyi daha çok zorlayan şeyler Ultra ayar olupta 1080p ye göre. Üstüne üstlük video çekiliyor.

Hadi devamını bekleriz Windows 10. Bu haberi G3258'cilerin sevinmesi için yaptım. Eğer yanlış yerdeyse lütfen söyleyin yada değiştirin adminler.

Plays.tv - G3258 3.2 HERŞEYİYLE STOK PERFORMANSI. WİNDOWS 10 DA ÇEKİLMİŞTİR. RAPTR İLE ÇEKİLMİŞTİR. SAPPHİRE R9 280 EKRAN KARTI VARDIR VE STOK…

Plays.tv - 2. VİDEO #BF4

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…