G3258+XFX R9 280X Oyun Testleri

Bende R9 280X alacağım için bilgim olsun diye sordum. Bugün bilgisayarcıya gittim kaç Watt gerekir diye sormak için bana 1000 Watt almalısın dedi bende gülerek çıktım.
Onu 1000 wattlık psu ile dövmek lazım 4670k ve 280x vapor-xli sistem aynı anda yapılan prime 95 ve furmark testinde 428-440 Watt çekti. Yani full yükte.

Son düzenleme:
ben de yeni aldım. Call of duty advanced warfare, son ayarlarda (supersampling kapalı sadece) 80 fps alıyorum. Tek sıkıntısı vsync açmak zorunda kalıyorum oyunlarda yoksa titreme oluyor video oynayan sahnelerde

Gtx 960 fiyatında satılan bir kart ve performansı gayet iyi gözüküyor. Fx6300 ile kullanan bir arkadaş varsa o işlemciyle performansını yazabilir mi?

Güzel inceleme. Özellikle Modern Warfare 2 ile incelemen hoşuma gitti. Gelmiş geçmiş en sevdiğim seridir.

Arkadaşlar her şey güzelde Wach Dogs'ta berbat performans alıyorum bunun üzerine işlemciyi 4.5 yaptım yine tatmin etmiyor anlamadığım şey GPU kullanımı %30 ile %60 arasında dolaşıyor 30 FPS'yi geçemiyorum dışarıda yürürken 30 ile 40 FPS arası alıyorum ama çok kasıyor nerdeyse oynanılmayacak o yüzden video koyamadım zaten video çeksem 20 FPS'Yi geçmiyor. Büyük ihtimal darboğaz oluşuyor medium ve low ayarda bile en fazla 7-8 FPS fark ediyor

Bu video aklımı karıştırıyor burda en azından %70-%80 kullanıyor GTX 970'i fakat ben low ayarda bile %40.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…