G3258+XFX R9 280X Oyun Testleri

İlginç, bende FPS düşüşleri var bazen 15 FPS kaybediyorum takılma olmadan fakat RAM'mim düşük olduğundan diye tahmin ediyorum senin tam sistemin ne bir yazabilir misin ?
  • AMD FX 8370E işlemci.
  • 8 GB Ram 800 MHz
  • Asus R9 280X ekran kartı.
  • Windows 8.1 Pro işletim sistemi.
  • MSİ 970A G46 ana kart.

Kasandan memnun musun? Malum Corsair kalitesi ama bazıları hava sirkülasyonu iyi değil falan diyorlar. Bende bir tane arkaya fanla bereber almayı düşünüyorum.

@Silinen üye Gayet başarılı bir konu olmuş oyun testlerinin devamını bekliyoruz. Bence oyun içi görüntü yerine harici bir kamerayle çekmen daha iyi olmuş tam olarak nasıl çalışdığını görebilir isteyenler. Boşu boşuna record yüzünden FPS kaybedip de ekran kartına leke sürmeye gerek yok dimi. Yakın zamanda Witcher 3 benchmarkıda koyabilirseniz gayet iyi olur.

Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun. Ben işlemcinizi ekran kartınıza göre zayıf buluyorum. İşlemciniz ekran kartınızı frenliyor. Bu yüzden ekran kartınız tam çalışamıyor. Birde ram 4 GB olduğundan dolayı ani FPS düşüşleri ve takılmalar söz konusu. 8 GB yaparsanız takılmalar gider. Oyunlarda işlemci gücünü çok isteyen ayarları kısarsanız daha fazla FPS alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…