G3258 yerine İ3 4160 alınır mı?

poseydonsss

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır İntel G3258 kullanıyorum. Sizce işlemci değiştirmek mantıklı mı? AMD tarafı da aklımı karıştırıyor. Sizce bir yıl bekleyip Zen mimarisini mi beklesem yoksa İntel'in ufak işlemcilerini mi kullansam? G3258 sizce beni ne kadar götürür? Malum çift çekirdek bazı oyunlarda sıkıntı yaratıyor.

@poseydonsss Dostum i3 4160 alınır fakat elinizde zaten onun bir tık gerisindeki işlemci bulunmakta yani alsanız bile performansın arttığını pek hissetmezsiniz. Benim size tavsiyem biraz daha bütçe biriktirip en azından i5 4460 almanızdır.

Bence almayın, öyle çok büyük bir fark yok şimdilik.Amd' nin yeni işlemcilerini bekleyin.

Bekleyebiliyorsanız bekleyin. DX12 ve AMD' nin getireceklerini de gördükten sonra karar verin. Şu an için i3 ama, bahsettiğim ikili bu konuda kesinlikle tabloyu değiştirecektir. Tabi FX - X8 9590 gibi yeni hayal kırıklıkları olmazsa umarım. Bekleyip görmek gerek...

G3258 yerine i3 4160 alınmamalı. İkisi arasında hissedilecek kadar fark olmamakla birlikte G3258 hem daha ucuz hem de O.C. potansiyelinden bahsetmeme gerek yok

Bence G3258'i götürebileceği yere kadar kullanın sonra 4 çekirdekli iyi bir işlemci bakarsınız.

Bende 6 aydan fazla süredir G3258'i kullanıyorum. i3 4160 ile değiştirmek için masraf yapmaya bencede değmez. Ayrıca işlemciyi hemen değiştirmek yerine DX 12'yi beklemeniz daha mantıklı olabilir, hem bu sürede para biriktirirsiniz. Belki DX 12 darboğaza çare olur, masraf yapmaya gerek kalmaz. Nerede o günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…