G3258'den İ7 4790K'ya geçilir mi?

Tolga11

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
ASUS H81M-PLUS anakartı ile G3258 işlemciyi uzun süredir kullanıyorum. Şu aralar oyunlarda baya FPS düşüşleri yaşıyorum, işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. Ne yapsam olmadı. Değiştirmeye karar verdim. i7 4790K nasıl? Baya fark eder mi? G3258 4.1 Ghz overclock kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizin geri kalanı nedir, evet takabilirsiniz ve fark çok büyük olur. Fakat OC yapmayacaksanız 4770 ve 4790 modellerine bakın az da olsa ucuza gelecektir. Ancak yerinizde olsam iyi durumda bir İ5 işlemci kullanırdım 4570 gibi, geri kalan parayı cebime atardım veya ekran kartına yatırırdım kendikimi de satıp.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur, kaydettiğim bu video sayesinde sistemindeki hangi bileşenin FPS düşüşü yarattığını öğrenebilirsin.

Saat hızını biraz daha arttırın. 4.4 Ghz hıza çıkıyor Technopat videoda sizin için rehber olabilir.

Alınıp kullanılabilir bir işlemci. Ancak H serisi bir anakart olduğundan her ne kadar yazılım desteği O.C için olsada ben O.C yapmanın sağlıklı olacağını düşünmüyorum.

Onun haricinde ekran kartınızı belirtmemişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…