G3260 İçin En İyi Ekran Kartı

LegendaryQwerty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 700 - 800 TL civarı bütçem var. GTA V'i orta ayarlarda vs kasmadan oynamak istiyorum. Sizce hangi ekran kartı almalıyım? Sistemim:

İntel Pentium G3260 / 3.30 GHz İşlemci
4 GB RAM (8'e yükseltmeyi düşünüyorum)
ASUSTeK Computer H81-PLUS
Win 10 HomeBasic x64 Bit (Bende şuan 4GB RAM ve x32 bit Win10 var. Linux'ta oynarsam kasar mı? Eğer kasarsa belirttiğim gibi mecbur x64 bit alacağım.)
Kaç Watt olduğunu tam olarak hatırlamıyorum fakat yüksek bir değer.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT1030.

İleride işlemicinide yenileyeceksen 1050Tİ alabilirsin.

İşlemcini İ3 veya İ5 yapıp GTX 1050 al. Bütçeyi hafif arttırman gerekir ancak kesinlikle farka değer.
Evet işlemci kotu farkindayim fakat beni 2 en fazla 3 yil idare edecek bir seyler lazim, yani gunu kurtaricam diyebilirim, RAM'i kesin attiricam sanirim. Zaten baska sansim kalmiyor, yeni oyunlar hep 6+ istiyor. İşlemciyi darboğaz olmayan iyi bir ekran karti lazim, işlemciye para vermek istemiyorum cunku.

Son düzenleyen: Moderatör:
Noktalı ve noktasız harfler karışmış, büyük harflere dikkat etmemişsin ve noktalama yok. Ben de ilk kaydolduğumda aynı hatalar yüzünden ayrı ayrı onlarca defa, toplamda 1 aydan fazla ceza almıştım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…