G332 vs HS50 Pro vs Cloud Stinger Pro

Bütçe
400

felurian

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar.

400 TL civarına bu kulaklıklardan sizce hangisi tercih edilmeli? Nedenlerini de yazarsanız sevinirim.

HS50 Pro ve Cloud Stinger Pro. Hangisi sana güzel ise al ama ben HS50 Pro tercih ederim.

Cloud Stinger Pro diye bir model bulunmamakta. HS50 PRO öneririm.
Stinger Core olacak yanlış yazmışım
HS50 Pro tercih ettim, az önce geldi.Malzeme kalitesi falan çok hoş da kulaklık bana çok rahatsız geldi ya.Pedleri çok büyük yanağıma falan baskı yapıyor o derece ve çok ağır boynum ağrıdı takarken.Cloud Stinger falan buna kıyasla nasıldır acaba rahatlık yönünden bir bilgisi olan var mı ? Veya bu fiyatlara daha küçük hafif bir model varsa onlara da bakabilirim.İade edip başka bir model almayı düşünüyorum şuan...
Dün Corsair HS50 Pro sipariş etmiştim az önce geldi.Malzeme kalitesi falan çok hoş da kulaklık bana çok rahatsız geldi ya.Pedleri çok büyük yanağıma falan baskı yapıyor o derece, ve de çok ağır boynum ağrıdı takarken.
Cloud Stinger falan buna kıyasla nasıldır acaba rahatlık yönünden bir bilgisi olan var mı ? Veya 400 tl civarına daha hafif ve rahat bir model varsa onlara da bakabilirim.Bunu iade edip başka bir model almayı düşünüyorum şuan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…