G335 mi Arctis 1 mi?

Bütçe
1000 tl

Meh_met

Hectopat
Yeni bir kulaklık almak istiyorum bu olacağım kulaklığı uzun süre kullanmak istiyorum. Bütçeme göre SteelSeries Arctis 1 ve Logitech G535 buldum. İkisinin de çok iyi özellikleri var bu yüzden arada kaldım. Benim için hafiflik çok önemli, fazla müzik dinlemiyorum daha çok oyunlarda kullanacağım. Sizin öneriniz hangisi olur? 1000 TL civarı daha iyi bir kulaklık varsa onu da önerebilirsiniz.

G335 tekler. Arctis 1 alınmaz.

Sizce neden G335'in artıları neler?
Ses kalitesi rahatlık vb bu yönlerden G335 daha iyi. Arctis 1 artık çok eskidi sadece G335 in mikrofonundan daha iyi bir mikrofonu var. G335 alın pişman olmazsınız. Arctis 1 1000 TL verilecek bir kulaklık değil bence. G335 diyorum. Ben de G435 kullanıcısıyım ve gayet memnunum.

Yardımın için teşekkürler.

Kanka Arctis 1, Arctis serisinin en dandiği diyebilirim çok eski ,mikrofonu olsun kalitesi olsun bayağı kötü ve Arctis mikrofonlarında ses sekme olayı çok oluyor.

Yardımın için teşekkürler.
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun. Sorununu çözdüysem çözüldü olarak konuyu rapor edebilir misin? Başka sorun yoksa tabi.

Mantıklı 200 300 daha koyup G435 alması çok daha iyi olur. Ben G435 kullanıcısıyım aşırı memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…