G335 mi Arctis 1 mi?

Bütçe
1000 tl

Hemde lightspeed kablo sıkıntısı yaşamaz Logitech kablosuz konusunda gerçekten kendini kanıtlamış bir firma.

40mm sürücü ile oyun mu oynanır hocam? Özellikle arkadaş competitive oynuyorsa rezalet ses kasma performansı olur. Ayrıca G435 hakkında da pek iyi şeyler duymadım bugüne kadar.

Tam kablosuz bu daha mantıklı dedim siz böyle yazdınız tekrar arada kaldım.

40mm sürücü ile oyun mu oynanır hocam? Özellikle arkadaş competitive oynuyorsa rezalet ses kasma performansı olur. Ayrıca G435 hakkında da pek iyi şeyler duymadım bugüne kadar.
Bizzat kullanıcısıyım kötü bir şey yaşamadım zaten piyasadaki çoğu kulaklık 40mm sürücü. Ayrıca herhangi bir eksikliği yok 40mm olmasında. Aşırı bir farklılık olmuyor yani sadece ses düzeyi biraz az. Çoğu kötü yorum yapanlar kullanamadığı halde başkalarından görüp özenti yorumlarla marka kötülüyorlar.

G335 tabii ki 1100'e almıştım hala da memnunum. Tek sıkıntısı o kadar para verip G HUB desteklememesi.

Tam kablosuz bu daha mantıklı dedim siz böyle yazdınız tekrar arada kaldım.
40mm sürücünün dedikleri kadar problemi olmuyor. Aynı zamanda bizzat kullanıcısıyım bakın isterseniz fotoğrafını bile atarım buraya gram sorun çıkarmadı eğer çıkarırsa gelin bana söyleyin aynen bu konu üzerinden. Eğer bu kadar kararsız iseniz cloud 2 alabilirsiniz.

Tamamdır teşekkürler G435 almaya karar verdim teşekkürler.

Hocam kullanan arkadaşlarım var ve memnunlardı.
Kullanan arkadaşlarınızın ne yaptığına göre değişir hocam. Şahsen ben R6, Battlefield gibi oyunlar oynayan birisiyim ve 40mm sürücü beni tatmin etmez. Ayrıca Cloud 2 ve Core'da(Alpha dahil değil) ses yalıtımı ve konfor çok iyi derecede. Core'u bizzat kullanmasam da bugüne kadar 20-25 adet Cloud 2 kullandım, hepsinin performansı aynıydı. 7-8 saat kafamda dursa bile kulaklarımı acıtmaz, dışarıdan birisinin yaptığı gürültüyü ya da konuşma sesini duymam(ses %40'da olsa bile) ve dışarıya asla ses vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…